Kan ikke finne ressursen

"Kan ikke finne ressursen" er en feilmelding som vises dersom dere prøver i systemet å finne en gruppe, aktivitet, spørreundersøkelse som ikke eksisterer. Da kan det være feil ID kode.

Tenk etter hva det du leter etter heter, hvilken dato det var og lignende, og prøv heller å søk innad i systemet.

Husk også å huk av på "vis avholdte", da den kanskje står som avholdt?