Tilbakemelding til deltagere når de har meldt seg på

Du kan endre tekstene for kvitteringstekst (påmeldingsbekreftelse), ventelistemelding, avslått og avmelding på hver av aktivitetene. Dette gjøres via:

• Oppsett >Tilbakemelding.

Scroll nedover på siden for å se de ulike kvitteringstekstene.

Tekstene som legges inn her, er de deltagerne ser når de trykker på "Meld på" eller lignende type knapper.

Husk alltid å teste før du starter med påmeldinger fra deltagere.