Reservert felt for samtykke (vilkår)

Fra versjon 5.3.2 ble det lansert et reservert felt for samtykke/ vilkår.
Merk: dette feltet blir ikke lagt til på gamle aktiviteter, det vises kun på nye aktiviteter.

• Dette kan benyttes ved å endre to steder:
  • Aktiver det reserverte feltet Samtykke i Påmeldingsskjema.
  • Om man velger å bruke dette feltet, så er det påkrevet for alle som melder seg på, at de må godta. (Ønsker dere ikke at det skal være påkrevet, så må dere lage et eget felt, istedenfor å bruke dette feltet)
  • Dette feltet kan du kalle noe annet, og dere skriver inn annen Hjelpetekst om ønskelig.
    Merk: Hjelpetekst for Samtykke er max 255 tegn.

For å endre i innstillinger:
  • Øverst i høyre hjørne av Pindena Påmeldingssystem, er det et ikon for tannhjul. Trykk på dette, og deretter på "Innstillinger".
    Merk: Det er kun systemadministrator som kan se og endre denne siden
  • Her får dere opp muligheter for å legge til egen tekst for personvernerklæring, samt en link eller PDF som viser til deres personvernerklæring.