Inaktive produkter

Om man velger å slette et produkt, så blir de plassert til "Inaktive Produkter". Disse kan dere ikke hente frem og gjøre aktive igjen, men de ligger der slik at man kan ha en oversikt. 

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss