Økonomi rapport

Rapporten Økonomi viser alle innbetalinger gjort i et tidsrom. Det er også mulig å huke av på "Vis kun fremtidige kurs (gjeld)", da det i mange bedrifter vil være en gjeld, siden aktiviteten ikke enda har skjedd.

Ved å søke i denne rapporten, vil man få opp resultat for følgende punkter:

• Betalingsperiode
  • Aktivitet
  • Sum pr. kurs
  • Kreditert pr. kurs
  • Totalt
  • Totalt kreditert

Denne rapporten er utviklet med tanke på regnskap.

Rapporten kan eksporteres til Excel ved å trykke på knappen "Eksporter til Excel" nederst i høyre hjørne.