Steg for steg oppskrift på å laste opp bilder

Dette er en steg-for-steg oppskrift for å laste opp bilder i "Beskrivelse" feltet. Altså der dere kan skrive tekst før skjema vises.

NB! Denne oppskriften gjelder også hvis dere skal legge til bilder på andre sider (Premium lisens), eller legge til i epost (anbefales ikke bilder i epost).

1. Gå inn i aktiviteten, og inn på "Påmeldingsskjema".
  2. Trykk et sted i teksten, feks her bak "Vel møtt!", og trykk så på bildeikonet i menyen.

3. Trykk på ikonet for å velge bilde:

4. Trykk på Upload:

5. Så velger du Add files:

6. Så velger du bildet du vil laste opp, og trykker på Åpne.

7. Så trykker du på Upload, etter du har valgt ditt bilde:

8. Så trykker du på Close:

9.  Så er bildet ditt valgt, og du kan trykke på: Insert:

10. Trykk på OK når bildet så er klart for å vises.

11. Her er bildet lastet opp, og for at det blir litt finere, så kan man trykke på "Enter" knappen på tastaturet, så bildet vises under teksten.