Steg for steg oppskrift på å laste opp bilder

Dette er en steg-for-steg oppskrift for å laste opp bilder i feltene som heter "Beskrivelse" (finnes på ulike steder avhengig av lisens). Eksempelet under er fra siden "Påmeldingsskjema".
Merk: Det er ikke anbefalt med bilder i e-post.

1. Gå inn i aktiviteten, og inn på "Påmeldingsskjema".
  2. Still deg der du ønsker at bildet skal ligge i feltet, og trykk så på bildeikonet i menyen.

3. Trykk på ikonet for å velge bilde:

4. Trykk på Upload øverst til venstre i boksen som kommer opp:

5. Så velger du Add files:

6. Så velger du bildet du vil laste opp, og trykker på Åpne.

7. Så trykker du på Upload, etter du har valgt ditt bilde:

8. Så trykker du på Close:

9.  Så er bildet ditt valgt, og du kan trykke på Insert:

10. Trykk på OK når bildet så er klart for å vises.

11. Nå er bildet lastet opp: