Kalendervisning

Hvordan settes det opp?

• Kan velges på aktivitetslisten (Forsiden)  eller på gruppe.
  • På gruppe velges det på Oppsett > Grunnleggende, "Velg listeformat" > Kalender
  • For aktivitetslisten (Forsiden), velges det ved å gå inn på "Forsiden" i venstremenyen, og så velge Kalender i nedtrekksmenyen for "Velg listeformat".

Ting å være klar over:

• Kalendervisningen er finest med designet "Standard", men her kan dere prøvde dere frem. Har dere spesialdesign for deres installasjon, og dere ønsker samme type design for kalender, så kontakt oss slik at vi kan se hva vi får til.
  • Fungerer også på mobilvisning.
  • Grønn viser aktiviteter som det er ledig plass på, rød viser fulltegnede aktiviteter.
  • Kan velge å vise avholdte aktiviteter også, dette velges både for Aktivitetsliste (Forside) og Gruppe.