Filopplasting. Deltager kan laste opp filer i skjema

Det er mulig å legge til felt i skjema slik at deltagere kan laste opp filer.

Dette kan f.eks være nyttig til CV, profilbilde, abstract fra foredragsholder, logo for utstiller til messe og lignende.

Merk: filen blir ikke med i deltager Excel eksport. Filen ligger på hver deltager for nedlastning.

I skjema

Feltet velges slik som vanlige ekstrafelt, og er en type felt som du velger, på samme måte som du kan velge f.eks. radioknapp eller avkrysningsboks.  Deltageren kan da laste opp eksempelvis et bilde. Kun én fil per ekstrafelt, så lag eventuelt flere ekstrafelt for mulighet til å laste opp flere filer.

Max størrelse er 100 MB.
Filtyper:

• zip mappe
  • PDF
  • Excel
  • Word
  • Bildefiler som JPEG, PNG osv

For deltager

Filnavnet vil stå i e-posten som deltageren mottar med påmeldingsbekreftelse.
Deltageren trykker på "Finn fil" for å laste opp ønsket fil i en av de gitte typene, og max 100 MB.

I backend (for dere som arrangør)

Dere kan laste ned filen ved å trykke inn på hver enkelt deltager, trykke på de tre prikkene, og velge Last ned. Her kan dere også slette filen ved behov.