Versjon 5.6.0

25.01.2019 ble nyeste versjon 5.6.0 lansert.

Nye funksjoner:

• Mulighet for å velge bakgrunnsfarge på aktiviteter. Les mer her.
  • Ny hjelpefunksjon, ikonet er plassert ved feltet som teksten gjelder for.

Endringer:

• Endre passord er flyttet fra egen side til profil-siden.
  • Status "Ny" er endret til "Importert".
  • Felttypen "Tekstfelt" er endret til "Kommentar".
  • Endret så venteliste-ikon i fellesskjema bare vises når en aktivitet med venteliste er fulltegnet.
  • Flyttet nedtrekksmenyen for å velge gruppe i en aktivitet til Grunnleggende oppsett.
  • Fjernet muligheten for å krysse av "Kopier til ekstradeltager" med felttype "Filopplasting".
  • La til visning av ID på deltager i backend.
  • Endret så systemet søker i brreg når du har markøren i organisasjonsnummer-feltet og trykker på Enter på tastaturet.
  • La til klokkeslett på fra og til i billettmalen.

Bugfiks:

• Fikset feil som førte til krasj ved Meld på i et fellesskjema.
  • Fikset feil som førte til krasj ved eksport av fakturajournal til Excel.
  • Fikset feil som førte til at Økonomirapportene ikke ga noen resultater for enkelte kunder.
  • Fikset feil i visning av status for registrarer i deltagerlista i backend.
  • Fikset feil i rekkefølgen på feltene på en deltager i backend når det var filopplastingsfelt i skjemaet.
  • Fikset så det er mulig å endre eller legge til fil i filopplastingsfelt for en deltager i backend.
  • Fikset feil som gjorde at Registrar-feltet ikke var synlig på deltager i backend.
  • Fikset feil som gjorde at eksternt produktnummer manglet i EHF-ordre.
  • Fikset feil som gjorde at Meld på-knappen fikk teksten "Legg til i venteliste" også før aktiviteten var fulltegnet.
  • Fikset feil som gjorde at lenke fra rapportene til deltageren i backend ikke virket.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig å søke, sortere og bla i Checkin-siden.
  • Fikset feil som gjorde at eksport av deltagerlista til Excel ikke virket i Edge og IE11.
  • Fikset feil som gjorde at man ikke kunne aktivere produktfelt for ekstradeltagere i skjemabyggeren.
  • Fikset feil som gjorde at feltet "Bekreftelse pr SMS" ikke var synlig på deltager i backend.
  • Fikset feil som gjorde at deltagerlista i backend krasjet hvis du gikk inn på en gammel aktivitet uten billett-innstillinger.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig å oppdatere en hoveddeltager i backend når det fantes felt som var bare for ekstradeltagere.
  • Fikset feil som gjorde at felt som er bare for ekstradeltagere også ble vist for hoveddeltager i fellesskjema.