Hvordan endre status på deltagere?

Det er nå mulig å velge deltagere i bulk (flere på en gang), og da f.eks endre status på de.

Slik som vist på bildet nedenfor, så kan man velge f.eks 1 deltager ved å huke av i avkrysningsboksen ved siden av navnet. Så trykker du på Status, for å få frem valget om hvilken status du ønsker bytte til. Dette kan gjøres med alle deltagere, eller om man ønsker å kun endre status på noen.