Hvordan velger jeg tema/utseende?

Å endre på tema er for kunder med Pro og oppover, enkelt å velge blant et utvalg ferdiglagde designtemaer.  Basic-kunder har kun tilgang til vår standardtema.

1. På en gruppe: Dette gjøres ved å gå til Oppsett > Design  og velg i nedtrekksmenyen.
  2. På en aktivitet: Gå på Oppsett > Design og velg i nedtrekksmenyen.
  3. Husk å trykk på Lagre etter du har valgt, og deretter på Vis, slik at du kan se hvordan nettsiden ser ut.

Legg spesielt merke til temaet "Iframe" som velges dersom dere bruker påmeldingssystemet i en iframe på deres egen nettside.

Ønsker dere å implementere organisasjonens eget design på påmeldingssidene? Eller har dere andre krav eller ønsker for design? Ta kontakt med oss for tilbud på designpakke.