Hvordan få en aktivitet til å ligge på mobilen som en app?

Det er mulig å lage en snarvei eller app på mobilen av en nettadresse. Dette må eieren av mobilen selv gjøre, og det kan gjøres for en enkelt aktivitet, en gruppe eller forsiden for et nettsted.
Bilde som vil vises på appen, er favikonet dere har i Pindena, som standard er det Pindena sin logo.

For Android:

• Åpne linken du har mottatt i nettleseren på mobilen, det er vanligvis Chrome.
  • På Chrome så dukker det opp en knapp / link nederst i bildet som hjelper deg med å legge til aktiviteten på hjem-skjerm.
  • Aktiviteten legger seg som en app på din hjem-skjerm.

For iOS:

• Åpne linken du har mottatt i nettleseren (Safari) på mobilen.
  • Trykk på ikonet som vises helt i bunn, en liten boks med en pil oppover.
  • Velg her alternativet "Legg til på Hjem-skjerm". Her er det litt avhengig av hvilken iOS versjon du har hvor knappen befinner seg. Rull enten nedover i liste, eller bortover.
  • Så får man opp mulighet for å skrive et annet navn enn hva som kommer opp automatisk. Trykk deretter på "Legg til".
  • Da er snarveien opprettet, og man kan finne den som en app på sin hjemskjerm på mobilen.
  • Får å få inn siste oppdateringer som er gjort på siden, så må du antagelig sveipe app-siden bort fra hjemskjermen og åpne app på nytt.