Hvordan få en aktivitet til å ligge på mobilen som en app?

Det er mulig for alle deltagere, og ansvarlige, å legge til enten en spesifikk aktivitet, hele siden og lignende - som en app på din mobil.

For Android:

• Åpne linken du har mottatt i nettleseren på mobilen, det er vanligvis Chrome.
  • På Chrome så dukker det opp en knapp / link nederst i bildet som hjelper deg med å legge til aktiviteten på hjem-skjerm.
  • Aktiviteten legger seg som en app på din hjem-skjerm.

For iOS:

• Åpne linken du har mottatt i nettleseren (Safari) på mobilen.
  • Trykk på ikonet som vises helt i bunn, en liten boks med en pil oppover.
  • Velg her alternativet "Legg til på Hjem-skjerm". Her er det litt avhengig av hvilken iOS versjon du har hvor knappen befinner seg. Rull enten nedover i liste, eller bortover.
  • Så får man opp mulighet for å skrive et annet navn enn hva som kommer opp automatisk. Trykk deretter på "Legg til".
  • Da er snarveien opprettet, og man kan finne den som en app på sin hjemskjerm på mobilen.
  • Får å få inn siste oppdateringer som er gjort på siden, så må du antagelig sveipe app-siden bort fra hjemskjermen og åpne app på nytt.