Hvordan vise billetten som er sendt til deltageren?

Når en aktivitet har aktivert muligheten for billett (under Oppsett > Avansert), og deltagere har startet å melde seg på og fått utsendt sine billetter, så er det en måte som dere ansvarlige kan se på billettene som har blitt sendt ut til deltageren.

Det gjøres via "vis betalinger" på deltageren, (kun for hoveddeltageren hvis det også er ekstradeltager), og ved å trykke på den knappen vil det der vises "Vis billett".

Dette viser billetten slik den ser ut i sanntid, så om det gjøres endringer på deltageren, så vil det automatisk vises på denne billetten.

(Merk, det behøver ikke være en aktivitet med betaling eller produkter, men må likevel på knappen "Vis betalinger" for å kunne se en forhåndsvisning av billetten.)