Hvordan benytte siden Program?

Program er tilgjengelig fra Premium. Man kan aktivere denne siden ved å gå inn under Påmeldingsskjema i toppmenyen og deretter Program:

• Programlinjene består av tre tekstfelt: Tid, Program og et stort beskrivelsesfelt. Trykk på knappen "+Ny Programlinje" for å få fram en ny linje:
  • Det er også mulig å legge inn et media, f.eks. et bilde ved siden av Tid og Program feltene.
  • Husk at du også kan dra og slippe programlinjer for å endre rekkefølgen. Nye programlinjer blir alltid lagt nederst.
  • Det er også mulig å lage innrykk i beskrivelsesteksten under overskriften, velg innrykk ikonet med en pil mot høyre, "increase indent".
  • I tillegg til overskrifter som vises naturlig i programlinjene, kan man også legge til overskrift i beskrivelsesfeltet:
  1. Beskrivelsesfeltet finner du ved å trykke på + knappen.
  2. For å lage en overskrift lager du en ny programlinje der du lar Tid og Program være blankt, og legger overskriften rett i beskrivelsesfeltet.
  3. Denne kan du formatere som du vil. For eksempel vil Format > Formats  > Headings > Heading 2, lage overskriften i en passende størrelse for de fleste design.

Eksempel på program i backend:

Eksempel på program i frontend: