Hva betyr de ulike statusene til deltagere?

Det er flere statuser man kan velge mellom og som deltagere kan få. Her er forklaring på de ulike.

• Importert
    • Når en person er lagt inn i systemet enten manuelt påmeldt av admin eller gjennom en Excel import.
  • Invitert
    • Person som har mottatt invitasjonsepost.
  • Påmeldt
    • Når en deltager er påmeldt til en aktivitet, og har enten selv fylt ut skjema og meldt seg på, eller at dere som ansvarlige har gjort det og endret status.
  • Venteliste
    • Personer som ikke har fått plass, men er satt på venteliste
  • Bekreftet
    • Disponibel status (telles som påmeldt)
  • Reservert
    • Person som melder seg på aktivitet med betaling får reservert plass i 15 minutter for å gjennomføre betaling/bekreftelse
  • Avmeldt
    • Person som melder seg av får denne statusen.
  • Avslått
    • Person som avslår invitasjon får denne statusen.
  • Utgått
    • Person som ikke har gjennomført betaling/bekreftelse innen 15 minutter.
  • Forlatt
    • En person som ikke lenger melder seg på. Brukes sjeldent.
  • Registrar
    • Registrarer er personer som er registrert i systemet, men som ikke skal telles med som påmeldte, for eksempel kurskoordinatorer, foresatte osv