Hvordan sende invitasjon som KAN videresendes?

Kjapp, men viktig info først: man skal IKKE videresende vanlige invitasjoner. Da vil de melde seg på ved å slette den forrige som meldte seg på via invitasjonen.

Når man sender invitasjoner fra Pindena Påmeldingssystem, så kobles de direkte opp mot de som først mottar invitasjonen. Det er derfor viktig å gjøre på metoden forklart nedenfor, om dere vet at mottagere kommer til å videresende sine invitasjons e-poster.

GJØR FØLGENDE FOR Å SENDE INVITASJON SOM KAN VIDERESENDES

• Importer deltagere fra et Excel.
  • Marker alle deltagere du vil sende epost invitasjon til. Her kan du huke av boksen ovenfor alle deltagere, eller velge om det er noen spesifikke som skal motta e-posten.
  • Trykk på Send -> Epost.
  • Skriv her inn ønsket invitasjonstekst. Husk å lim inn link til aktiviteten. (linken ser du når du går på VIS knappen)
  • Huk bort "Link til skjema", den lille boksen skal altså være tom inni.