Jeg ønsker flytte på en deltager, hvordan gjøres dette?

Det er fullt mulig å flytte på deltagere, men det må gjøres manuelt.

Scenario 1 - flytte fra en aktivitet til en annen og har betalt:

1. Da må du sette deltageren som "Avmeldt" i aktiviteten.
  2. Så går du inn den andre aktiviteten. Gå på Deltager > Meld på, fyll ut all informasjon fra deltageren.
  3. Er beløpet som deltageren allerede har betalt, likt med beløpet i den nye aktiviteten, så behøver man ikke å kreditere.
  4. I samme bilde, sett deltageren som Påmeldt, samt som "fakturert/betalt".
  5. Nå skal deltageren være påmeldt i den nye aktiviteten, og avmeldt i den forrige.

Scenario 2 - flytte mange deltagere fra en aktivitet til en annen:

1. Da er det best å benytte seg av funksjon for å eksportere og importere med Excel.
  2. Velg de deltagere det gjelder, huk av i boksen til høyre for navnet deres i deltagerlisten.
  3. Trykk på knappen "Eksporter" til Excel. Da får du en Excel fil med akkurat disse deltagerne som du nå har markert.
  4. Nå når disse deltagerne fortsatt er markert, så kan du trykke på knappen "Endre" > Status, og sette som feks Avmeldt.
  5. Så går du inn den andre aktiviteten. Gå på Deltager > Importer, velg Excel filen du nettopp har hentet ut. (NB, pass på at aktivitetene har like felt, og navn på feltene)
  6. Sett deltagerne til Påmeldt, og trykk "Last opp".
  7. Nå skal deltagerne være påmeldt i den nye aktiviteten, og avmeldt i den forrige.