Versjon 5.14

Release notes for versjonene 5.14.0 og 5.14.1.

Versjon 5.14.0

08.10.2020

Endringer:

• Endret så Samtykke-feltet er aktivert i skjemaet når man lager en ny aktivitet.
  • Endret vedlikeholdssiden (503 Midlertidig stengt) så det kan legges ut med egendefinerte tekster.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• import av deltagere ikke aksepterte e-postadresser med nye toppdomener (lenger enn 6 tegn).
  • produktlista i backend ikke ble vist på nye servere fordi det tok for lang tid.
  • det ikke var mulig å dele en aktivitet til Facebook med den innebygde deleknappen.

Versjon 5.14.1

Fikset en feil som gjorde at ...

• import av deltagere ikke fungerte på nye servere.