Endringer i databehandleravtale

Endringer i databehandleravtale etter lansering 05.03.202

• 11.11.2021: Oppdatert adresse for underleverandør CoreTrek
  • 11.05.2021: La inn OnePageCRM som en underleverandør.
  • 23.03.2021: Punkt C.2 - Endret  "data er dermed “in transit”" til "data “in transit” er dermed kryptert."
  • 22.03.2021: Punkt C.6 - La til at det kun er AWS som benytter SendGrid.
  • 09.03.2021: La inn en tekst for å tydeliggjøre at kunder på Deploi server, ikke sender epost via SendGrid.
  • 08.03.2021: Oppdatert adresser i tabellen over underdatabehandlere. La også til at CoreTrek er vår underleverandør for nettside.