Endringer i databehandleravtale

Endringer i databehandleravtale etter lansering 05.03.2021

• 11.05.2021: la inn OnePageCRM som en underleverandør.
  • 23.03.2021: endret  "data er dermed “in transit”" til "data “in transit” er dermed kryptert." under punkt C.2.
  • 22.03.2021: la inn tekst enda et sted, under punkt C.6 at det kun er AWS som benytter SendGrid.
  • 09.03.2021: la inn en tekst for å tydeliggjøre at kunder på Deploi server, ikke sender epost via SendGrid.
  • 08.03.2021: fikset adresser i tabellen over underdatabehandlere. La også til at CoreTrek er vår underleverandør for nettside.