Versjon 5.16

Release notes for versjonene 5.16.0, 5.16.1 og 5.16.2.

Versjon 5.16.0

12.03.2021

Nye funksjoner:

• Ny knapp i aktivitetslista i backend for å vise QR-kode med link til skjema.

Endringer:

• Ikke lenger mulig å endre på brukere i påmeldingssystemet når man bruker Single Sign On.
  • Ikke lenger mulig å logge inn med brukernavn og passord når man skal bruke Single Sign On.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• html-koder var synlige i kvitteringsmeldingen i popup etter betaling

Versjon 5.16.1

22.03.2021

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• epostbekreftelse med flere ekstradeltagere ikke inneholdt alle navnene.

Versjon 5.16.2

08.04.2021

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• lista med avholdte aktiviteter i backend ikke ble vist fullstendig.