Hva innebærer å tillate avmeldinger?

Å tillate avmeldinger betyr at deltagere selv kan melde seg av ved å følge linken de får tilsendt i bekreftelseseposten. 

Avmeldinger er tillatt som standard, men du kan overstyre det for enkeltaktiviteter ved å gjøre følgende:

  1. På den aktuelle aktiviteten gå inn på Oppsett > Avansert
  2. Huk bort "Tillatt avmeldinger"
  3. Deltageren får nå ikke lov til å melde seg av, og bør ha kontaktinformasjon til arrangør av aktiviteten hvis de trenger å melde seg av.

Dette valget er tilgjengelig for Pro, Premium og Enterprise.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss