Sjekk inn deltagere i nettleser

Registrer deltagere med CheckIn webapp

Dersom du ikke kan/ønsker å benytte QR-kode for innsjekk, kan deltagerne registreres med funksjonen for innsjekking.

I påmeldingssystemet går du til Oppsett > Avansert og setter et passord for Innsjekking.
Lagre og klikk på linken. På siden for registrering skriver du inn passordet og får opp deltagerlista.

Registrer deltagere

I deltagerlista kan du enkelt søke opp deltagere, søke og sortere på navn eller betalt status.
Ved å klikke på knappen Registrer, endrer du status for deltageren til Møtt opp

Endre passord

Dere kan endre passord for registreringen selv om det står "Passord satt" på Innsjekking under Oppsett > Avansert. Skriv inn nytt passordet i feltet "Passord" og Lagre.
Husk å informere om det nye passordet til de som skal stå for registreringen.