La inn feil type felt, hvordan kan dette fikses med påmeldte?

Det hender at man er litt kjapp og sender både invitasjoner og link og får påmeldte til sin aktivitet før man oppdager feil. Dette kan som oftest fikses enkelt selv, men spør oss om dere lurer på noe.

Eksempel case:

Påmeldingen har startet og skjema inneholder 2 felt med avkrysningsbokser hvor det spør om de skal delta Digitalt eller Fysisk. Dette er det ønskelig å heller ha på 1 felt og som en radioknapp. Dette grunnet mer oversiktlig og mulighet til å kategorisere på de ulike svarene fra de påmeldte. For å bytte dette kan det gjøres på følgende måte, men husk å vær fokusert.

Dette er steg for steg for å løse det:

1. Ta en eksport av deltagerne. Da har dere en Excel fil med deres informasjon og dere har spart på det de har svart.
  2. Legg til ett nytt felt/rad i skjema. En radioknapp hvor dere spør om feks: "type deltagelse? svar verdi: Digitalt, Fysisk."
  3. Gjør det nye feltet synlig i skjema, og skjul de to gamle feltene. (Det som har blå avhuking under Deltager er synlig)
  4. Ha Excel skjema åpent samtidig.
  5. Trykk på hver deltager inne i Pindena, og huk av om de allerede har svart fysisk eller digitalt. Husk å lagre.