Hva innebærer å tillate endring av påmelding?

Dersom du krysser av for dette, kan alle deltagere endre informasjon om seg selv og gjøre nye valg etter at de er påmeldt.

Merk: Dette anbefales ikke på aktiviteter med betaling og produkter. Systemet vil ikke plukke opp hvis noen endrer til et bedre og mer kostbart produkt, etter å ha betalt for et billigere produkt.

For å tillatte dette, gjør følgende:

  1. På den aktuelle aktiviteten, gå til Oppsett > Avansert
  2. Huk av for "Tillatt endring".

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss