Send rabattkoder

Bruk påmeldingssystemet når du skal fordele rabattkoder til de ansatte. Denne oppskriften kan også brukes dersom det er annet som skal fordeles på ansatte. F.eks bordplassering, billettnummer o.l.

Hent inn ønske for rabattkoder med påmeldingsskjema

Hvordan du skal fordele rabattkodene, avhenger av om det er en eller flere rabattkoder, altså til ulike aktiviteter. Det kan også være at man kan velge antall rabattkoder, eller at det er ulik rabatt basert på den gruppen som mottar rabatten. I alle tilfeller kan du bruke et påmeldingsskjema for å innhente de ansattes ønsker.

Bruk felt for navn, e-post og mobil. Spør hva de ønsker rabattkode til og hvor mange de trenger. Dersom det er ulik rabatt, kan du be om navn på avdeling.

Eksporter deltagerlisten og fordel koder

Når du har fått alle svarene og fristen har gått ut, kan du eksportere deltagerlisten og legge inn rabattkoder i regnearket. Dersom det er ulike rabattkoder og antall kan du sortere feltene i regnearket. Kopier inn koder og bruk flere kolonner dersom en person skal få flere rabattkoder. I påmeldingssystemet lager du likt antall felt for rabattkoder som du har i regnearket før du importerer listen igjen.

Oppskrift for utsendelse av rabattkoder

Innhent opplysninger

  1. Lag en aktivitet med påmeldingsskjema
  2. Sett en påmeldingsfrist og endre til fornuftige navn på knapper og tekster
  3. Aktiver navn, mobilnummer og e-post og evnt. avdelingsnavn i skjema
  4. Send skjema til de ansatte

Etter fristen endrer du skjema og legger til koder

  1. Under oppsett > Avansert, deaktiver "Tillatt avmelding"
  2. Legg til ekstrafelt for rabattkode(r) i skjema
  3. Marker alle feltene i skjema som "ikke-redigerbare"
  4. Importer regnearket med koder
  5. Send rabattkodene i e-post eller sms

Bruk Pindena kun til utsendelse

Dersom du allerede har innhentet informasjon om de ansattes ønsker, og kun skal sende ut rabattkodene, kan du enten opprette en ny aktivitet og importere listen med de ansatte. Dersom kodene er inkludert i regnearket, vil de følge med på importen. Det er også mulig å kun importere deltagere, for deretter å fordele kodene manuelt ved å klikke inn på hvert navn i deltagerlista og legge til kodene i f.eks kommentarfeltet. Husk å aktivere et felt i skjema slik at du får kopiert inn kodene.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss