Global mal

Denne funksjonen er tilgjengelig i Pindena Enterprise fra versjon 7.0.0.

Del maler på tvers av avdelinger

Med maler kan du opprette aktiviteter fra et ferdig oppsett. Det er veldig praktisk dersom du har gjentagende aktiviteter.

I Enterprise blir maler du lager kun tilgjengelig for brukere i din avdeling. Dersom du ønsker at alle brukerne i systemet skal få bruke malen kan du krysse av på global mal.

Innstillingen ligger under Maler > Oppsett > Avansert.