Global gruppe

Denne funksjonen er tilgjengelig i Pindena Enterprise fra versjon 7.0.0.

Del aktiviteter i felles grupper

Aktiviteter kan samles i grupper, men kun innenfor sin egen avdeling. Dersom firma ønsker å ha en felles liste for aktiviteter, kan disse samles i en gruppe. Ved å gjøre en gruppe global, vil alle brukere få tilgang til å legge aktiviteter i gruppa. En global gruppe er kun mulig å velge i nedtrekksmeny på aktiviteten. Gå til Aktivitet > Oppsett > Grunnleggende.

Her har vi valgt å legge aktiviteten i gruppen "Felles gruppe - global"

For å gjøre en gruppe tilgjengelig i nedtrekksmenyen for alle brukere går du til Grupper > Oppsett > Grunnleggende. Kryss av for Global gruppe.