Lagre meldinger

Denne funksjonen er tilgjengelig fra versjon 7.0.

Lagre meldinger som utkast

Dersom du har skrevet en e-post eller sms og ikke blir helt ferdig, kan du lagre den. Du finner de lagrede meldingene i menyen over Deltagerliste på Deltager > Deltager.

I kommunikasjonsboksen finner du igjen lagrede meldinger i menyen.

Bruk lagret lagret melding for å sende sms og e-post

De lagrede meldingen kan hentes opp når du velger sms eller e-post i menyen. Her kan du velge å sende meldingen med en gang eller planlegge utsendelsen. Du velger også mottagerne av meldingen. Når du er fornøyd, trykker du på Send.

Lagrede meldinger følger med ved kopiering

Lagrede meldinger vil også følge med dersom du kopierer aktiviteten. Hvis du setter opp et event som du vet at skal gjentas, er det en stor fordel å få med seg meldingene sammen med resten av oppsettet.