Flere avsendernavn på SMS

Fra versjon 7.0.0 er det en helt ny funksjon som gjør det mulig å ha flere avsendernavn på SMS.

Hvordan funker dette?

• Du kan velge et av avsendernavnene som er lagt inn under Oppsett > SMS
  • Avsendernavnet du velger i oppsettet gjelder for alle meldinger som sendes fra den enkelte aktivitet

Hvordan får vi flere navn?

• Standard avsendernavn må legges inn i løsningen av Pindena
  • Send en epost til support@pindena.no og skriv hvilke avsendernavn på SMS dere ønsker å bruke.
  • Det kan ikke være flere enn 11 tegn, og ikke bruk av spesialtegn eller æ,ø,å.