Legg inn tidsfrister

Fra versjon 7.0 er det mulig å legge inn tidsfrister for publisering, endringer og avmelding.

Tidspunkt for publisering

På Oppsett > Grunnleggende kan du legge inn dato og klokkeslett for når du ønsker å publisere en aktivitet.

Frem til tidspunktet for publisering vil aktiviteten være et utkast. Du kan se en forhåndsvisning av aktiviteten ved å trykke på Forhåndsvisning. Ved å trykke på Vis vil du få 404-side.

Innholdet vises ikke på lenken før aktiviteten er publisert. Lenken vil være korrekt, men det vises et vannmerke over skjema.

Sett en frist for endring

Du kan velge om deltagerne skal få mulighet til å endre sin påmelding. Da vil det vises en Endre-knapp i skjema når de har meldt seg på. Velg hvor lenge deltagere eventuelt skal få endre sin påmelding.

På Oppsett > Avansert kan du krysse av på Tillat endring av påmelding, og eventuelt sette en frist.

Sett en frist for avmelding

Du kan velge om deltagerne skal få melde seg av en aktivitet. Det vil vises som en rød knapp på kvitteringssiden til deltageren. Fristen for avmelding styrer hvor lenge deltagerne har mulighet til å melde seg av. På Oppsett > Avansert kan du tillatte avmeldinger og eventuelt sette en frist.

I dette eksempelet under vises et skjema hvor deltageren er påmeldt. Her er både endring og avmelding tillatt. Tidsfristene vil styre tilgjengeligheten av disse knappene. Når fristen har gått ut, vil de ikke vises, og det er altså en frist for hver knapp.