Progressiv rabatt

Ny funksjon fra versjon 8.1.

Det er nå mulig å legge til at en pris (et produkt) skal gi ulike rabatter til deltagerne. Dette baserer seg på rekkefølgen de melder seg på, og at de meldes seg på samlet, altså som ekstra deltagere.

Hvordan funker det?

  1. Lag et produkt med det du anser som hovedprisen.
  2. Lag også så mange ulike negative priser som du ønsker. Det gjøres ved å skrive - (minustegnet) foran sum.

  3. Gå inn i aktiviteten det gjelder, eventuelt legg til produktet med hovedprisen som hovedprodukt.
  4. Scroll til bunn av skjema for å legge til produktfelt, og velg felttypen "Progressiv rabatt".
  5. Her kan du da sette inn hvilket tall deltageren skal ha, rekkefølgen de melder seg på, og om de skal ha rabatt som minuspris eller plusspris.
  6. På feltet for deltager legges til inn tallet for hvilken rekkefølge de skal ha i påmeldingen (merk, dette gjelder kun for påmelder/registrar eller hoveddeltager som har flere ekstradeltagere). Samme tall kan ikke brukes flere ganger i samme felt. Trykk på "Legg til konfigurasjon" for å legge til en ny rad med produkt og antallet for deltager.
  7. "Bruk for øvrige" skal du huke av hvis du vil at ett av produktene i feltet skal gjelde for alle som melder seg på som ekstradeltagere etter de andre som står.

Vilkår ved bruk av feltet

  • Rabatt ved flere gjelder kun om de melder seg på sammen, altså at de er ekstra deltagere.

Tips til hvordan det kan brukes:

  • Gi rabatt til deltager nr 2, om det feks skal være et event hvor en ansatt kan melde på sin partner, og man ønsker at partner skal ha en billigere (eller dyrere) pris.
  • Gi et firma som melder på flere ansatte rabatt for jo flere ansatte de melder på kurset.
Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss