Karanteneliste

Ny Premium funksjon fra versjon 8.2

Det er laget mulighet for å lage sin egen karanteneliste. Altså å forhindre at en spesifikk epostadresse eller mobilnummer kan melde seg på til en aktivitet.

Vi ønsker dette, hvordan kan vi få det?

Si ifra til Pindena om dere ønsker dette. Da må dere lage en aktivitet, kall den gjerne Karanteneliste. Her kan dere legge inn navn, epostadresse og mobilnummer til personer som skal anses for å være "i karantene".

Hvordan funker det?

Etter at dere sier ifra til oss hvilken aktivitet ID, så kan vi sette opp at en aktivitet i Pindena er heretter "Karantenelisten", og alle påmeldinger som gjøres deretter, gjør en sjekk mot epostadresse og telefonnummer i denne aktiviteten. Deltagerne må stå som status Påmelding eller Bekreftet i karanteneaktiviteten.

Hvilken beskjed får de som står i karanteneliste når de prøver å melde seg på?

I den aktiviteten som du har valgt er Karanteneliste, og informert Pindena om, så er det en tekst dere selv ønsker å legge inn under Oppsett >Tilbakemeldinger > Melding om vellykket påmelding.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss