Kan jeg legge til ny informasjon for deltageren å se i skjema?

Ja, det kan du absolutt.

Dere kan da også gjøre et valg om dette er et nytt felt de skal svare på, eller om de kun skal se informasjonen.

Likt for begge er at det kan være nyttig å velge å "låse" eksisterende felt, slik at de ikke kan endre noe på disse, dette gjør man ved å sette felt som "ikke redigerbart".

Om det er et nytt felt de skal svare på:

Da er det bare å legge inn nytt felt i skjema.

1. Sett de andre feltene i skjema som "ikke redigerbart", hvis de ikke skal få lov til å redigere på disse feltene lenger.
  2. Sørg for at det er huket av for "Tillatt endring av påmelding"
  3. Send deltagerne en epost og/eller SMS for å sende de linken slik at de kan oppdatere sin påmelding.

Om det er et nytt felt de skal se informasjonen til:

Dette kan være behov om man ønsker å la deltageren vite feks sitt bordnummer, flyreferanse, hotellrom osv.

Dette kan gjøres på følgende måte.

I dette eksempelet så trenger vi å legge inn flyreferansen, da vi har booket fly for alle.

1. Legg inn flyreferanse som et felt i skjema. Det må være et ekstrafelt som et tekstfelt.
  2. Eksporter hele deltagerlisten slik den er nå
  3. Legg til et nytt felt i Excel, som kan hete det samme som det heter i skjema, Flyreferanse.

Skriv inn referansen i Excel, feks dato, strekning, flytid i ett felt.

4. Importer filen til aktiviteten igjen via Deltagere > Importer. Nederst på siden, velg status "Importert (ikke overskriv eksisterende)"
  5. Sett feltet som “ikke redigerbart”, hvis deltagere fortsatt får lov til å endre på sin påmelding
  6. Send link til deltagerne slik at de kan se sin oppdaterte informasjon. Dette kan gjøres på e-post og/eller SMS.