Samtykke til å stå på deltagerlisten

Fra versjon 9.0 er det mulig å benytte et felt i skjema som heter "Samtykke, deltagerliste".

Dette feltet er koblet direkte med siden på aktiviteten som heter Deltagerliste, som kan vises for alle deltagere. Hvis en deltager huker i boksen for å gi sitt samtykke, så vil den vises i listen. Hvis deltageren IKKE huker i boksen, så gir deltageren IKKE sitt samtykke, og vil ikke vises på nettsiden.


NB. alle deltagere vil alltid vises i deltageroversikten inne i systemet.

Denne funksjonen gjelder kun for den offentlige linken, som deltagere kan se.


  • Du burde IKKE huke på krav, med mindre du har grunnlag for å bestemme at alle skal vises på den offentlige deltagerlisten.
  • Samtykket har kun noe å si om man har aktivert visningen av siden "Deltagerliste" under Aktiviteten > Nettside > Oversikt.


Se hvordan samtykke til deltagerliste fungerer



Tilgjengelig for Premium og Enterprise lisens. Se våre lisenser her

Lansert i versjon 9.0.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen Det oppstod en feil ved innsending av tilbakemeldingen din. Vennligst prøv igjen senere.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss