Hvordan kan jeg endre informasjonen om deltagere?

Nytt fra 5.5.0

Gå inn på deltagerlisten og klikk på navnet til den deltageren du ønsker å endre informasjonen for. I bildet som kommer opp kan du gjøre de endringene du ønsker og så Lagre. Du kan endre deltagerinformasjon, status, betalingsstatus, sende nye bekreftelser, fakturaer, kreditnota osv.

I menyen øverst kan du også gå inn på eventuelle ekstradeltagere.

For enkelt å finne den eller de deltagerne du skal gjøre endringer på kan du benytte filteret over deltagerlisten. Huk enten av for riktig status eller søk etter deltager.

FØR versjon 5.5.0

Velg fanen Påmeldte i aktiviteten der deltageren er registrert. Hver deltager har en Endre-knapp helt til høyre i deltagerlista, i kolonnen "Valg". Hvis det er mange aktive felt i påmeldingsskjemaet må du rulle helt over til høyre i deltagerlista for å se den.

Når du klikker på Endre-knappen kan du endre deltagerinformasjon, status, betalingsstatus, sende nye bekreftelser, fakturaer, kreditnota osv.