Hvordan sender jeg e-post/SMS på et fastsatt tidspunkt/senere?

Nytt fra 5.5.0:
  1. Velg de deltagere du ønsker i deltagerlisten. Enten ved å huke av på hver enkelt, eller velg en status, og velg alle.
  2. Trykk så på Send, og velg Epost eller SMS.
    1. Velg at meldingen sendes senere, og skriv inn ønsket dato/tidspunkt i feltene som kommer opp. (For SMS: velg ønsket avsender)
    2. NB: Deltagerlista er ikke synlig når du har valgt "Send senere", fordi systemet henter ut deltagerne rett før den sender meldingen. Det hindrer at de som har endret status i mellomtiden får meldingen.
    3. Skriv inn ønsket tekst i Emne og Innhold (kun innhold for SMS).
    4. Kontroller at "Inkluder link til aktivitet" er skrudd på dersom du ønsker det.
  3. Klikk Send og meldingen legges i utboksen. Har du gjort feil kan du slette den fra utboksen før den sendes.

FØR versjon 5.5.0:
  4. Gå til Kommunikasjon > E-post (eller SMS).
        2. Velg at meldingen sendes senere, og skriv inn ønsket dato/tidspunkt i feltene som kommer opp. (For SMS: velg ønsket avsender)
        3. Velg ønsket mottakergruppe. NB: Deltagerlista er ikke synlig når du gjør dette valget, fordi systemet henter ut deltagerne rett før den sender meldingen. Det hindrer at de som har endret status i mellomtiden får meldingen.
        4. Skriv inn ønsket tekst i Emne og Innhold (kun innhold for SMS).
        5. Kontroller at "Inkluder link til aktivitet" er skrudd på dersom du ønsker det.
  5. Klikk Send og meldingen legges i utboksen. Har du gjort feil kan du slette den fra utboksen før den sendes.