Denne invitasjonen er personlig og bør ikke videresendes

Du har kanskje lagt merke til teksten i invitasjonene som sendes fra systemet: "NB: Denne invitasjonen er personlig og bør ikke videresendes."

Dette skyldes at lenkene som brukes i e-postene er knyttet direkte til deltageren gjennom en tilgangskode. Alle "invitasjon og påmeldingsbekreftelse" e-postene er en personlig e-post med en lenke til opplysninger om den ene personen som mottar e-posten. Vi anbefaler å skru av funksjonalitet som endring/avmelding dersom man frykter at noen vil dele sin personlige invitasjon.

Videresender du en personlig invitasjon, vil den du videresender den til få tilgang til "ditt" skjema. Denne lenken gjør at det er mulig for deltageren å benytte seg av funksjonalitet som å endre påmelding, eller å melde seg av. Får noen tak i din personlige lenke, vil de ha mulighet til å endre påmeldingen din eller melde deg av - dersom denne funksjonaliteten er tilgjengelig.

Invitasjoner og e-postbekreftelser bør aldri videresendes, da de alltid vil inneholde en personlig lenke/tilgangskode.

Hvis du ønsker å sende "upersonlige" invitasjoner, kan du sende en invitasjon gjennom den vanlige E-post-funksjonen. Legg inn ønsket tekst, skru av "Link til skjema" og legg inn en lenke til skjemaet selv, uten tilgangskode. Denne type invitasjon er det helt trygt å videresende.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss