Denne invitasjonen er personlig og bør ikke videresendes

Du har kanskje lagt merke til teksten i invitasjonene som sendes fra systemet: "NB: Denne invitasjonen er personlig og bør ikke videresendes."

Dette skyldes at lenkene som brukes i e-postene er knyttet direkte til deltageren gjennom en tilgangskode. Alle "invitasjon og påmeldingsbekreftelse" e-postene er en personlig e-post med en lenke til opplysninger om den ene personen som mottar e-posten. Vi anbefaler å skru av funksjonalitet som endring/avmelding dersom man frykter at noen vil dele sin personlige invitasjon.

Videresender deltagerne sin personlige invitasjon, vil den de har videresendt den til få tilgang til "deres" skjema. Denne lenken gjør at det er mulig for deltageren å benytte seg av funksjonalitet som å endre påmelding, eller å melde seg av. Når noen mottar en epost invitasjon som ER videresendt, og melder seg på den, så er det ofte de fjerner den som egentlig har meldt seg på. Den deltageren blir da BORTE fra systemet. (NB, om man har skrudd av endring/avmelding, så går ikke det)

Invitasjoner og e-postbekreftelser bør aldri videresendes, da de alltid vil inneholde en personlig lenke/tilgangskode.

Hvis du ønsker å sende "upersonlige" invitasjoner, kan du sende en invitasjon gjennom den vanlige E-post-funksjonen. Legg inn ønsket tekst, skru av "Link til skjema" og legg inn en lenke til skjemaet selv, uten tilgangskode. Denne type invitasjon er det helt trygt å videresende.

Hvordan sende "upersonlige" invitasjoner som kan videresendes: 

  1. På aktiviteten, Deltagere -> Trykk på boksen for å markere alle.
  2. Trykk på Send > Epost. 
  3. Skriv her en invitasjonstekst. MERK: ikke huk i "inkluder link til aktivitet", MEN lim inn link selv inn i teksten. Link er da samme når du har trykket på VIS på aktiviteten. 
  4. Send avgårde eposten. Denne kan da videresendes fordi det IKKE er en personlig kode, men linken ligger i teksten. 

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss