Kan jeg laste opp filer som deltagerne kan laste ned? F.eks. .doc- og .pdf-filer.

Ja, du kan legge inn en lenke til filen slik at deltagerne kan klikke på lenken og laste ned filen. Gjør som følger i beskrivelsefeltet, feks på aktivitet:

1. Skriv inn lenketeksten der du vil ha lenke til dokumentet.
  2. Merk lenketeksten og klikk på knappen "Insert/edit link".
  3. Klikk på kamera-ikonet lengst til høyre i popup-vinduet.
  4. Klikk på Upload-knappen i neste popup.
  5. Klikk på "Add files" så kan du søke på Min disk.
  6. Evt. kan du dra filer fra disken din inn i dette popup-vinduet.
  7. Klikk på den blå Upload-knappen nederst.
  8. Når fila er lastet opp kommer du tilbake til listen med filer som er lastet opp til serveren.
  9. Velg den fila du skal lenke til og trykk Insert.
  10. Klikk så OK i den siste popupen så har du lenke til dokumentet.
  11. Til slutt, trykk Lagre så kan du se hvordan det ser ut på siden din.

Lenken fungerer ikke inne i editeringsvinduet. Gå til selve nettsiden (Vis knappen nesten øverst til høyre) for å teste om lenken fungerer.

Les her for hva alt i Beskrivelsesfeltet betyr.