Hva betyr alt i feltet "Beskrivelse"?

Dette feltet inneholder det som kalles "wysiwyg" (What You See Is What You Get). Det betyr at du som en bruker, kan legge til ting inni her, og du kan endre på det selv. Det er ikke alt som er relevant for dere å bruke, og det er også noe som er mer avansert.

Her kommer forklaring av de ulike navn: og ikoner:

• File. Ikke relevant.
  • Edit. Verktøy for å kopiere, klippe ut og lime inn tekst.
  • Insert. Her kan man legge til bilder, google maps, anker, video og spesial tegn.
  • View. Ikke relevant.
  • Format. Endre skriften ved å gjøre det til bold, italic og lignende.
  • Table. Legg til tabell
  • Tools. Mer avansert. Source Code gir muligheten til å se på html koden i feltet.
  • Formats. Endre på blant annet Headings som er type størrelse på overskrifter, eller Inline som er bl.a. bold og italic.

Det er også flere ikoner vist, fra venstre mot høyre, så betyr de følgende:

• B, Bold. Fet skrift.
  • I, Italic. Skjev skrift.
  • Venstrestilt tekst.
  • Midtstilt tekst.
  • Høyrestilt tekst.
  • Rette linjer i teksten.
  • Punkter med prikker.
  • Punkter med tall.
  • Fjern innrykk av teksten.
  • Innrykk av teksten.
  • Lenke, link, url.
  • Legg til bilde.
  • Skriftfarge.
  • Skrift bakgrunnsfarge.