Hvordan bruke bilder som lenker?

Er du usikker på hvordan du legger til bilder, se egen artikkel for dette først.

I publiseringsverktøyet kan du legge inn bilder ved å klikke Insert > Insert/edit Image. Skal bildet brukes som en lenke er du pålagt å legge inn en tekst om hvor lenken peker i beskrivelsesfeltet(Image description) for bildet. Når du har lagt inn bildet er det markert, eller du kan klikke på det for å markere det. Da kan du gå til Insert > Insert/edit link og legge inn Url/adresse for lenken. Klikk Ok og bildet er blitt til en knapp.
Hvis du legger inn en Url her som går til en annen nettside, må du trykke Ok, når følgende melding kommer opp: "The URL you entered seems to be an external link. Do you want to add the required http:// prefix?". Dette betyr bare at den skal tillate at linken fører til et annet sted enn påmeldingssystemet.

Skal lenken peke til nettsiden til deres bedrift, kan en mulig beskrivelse/title på bildet være navnet på bedriften.