Hvordan endre betalingsstatus på en deltager? Kan jeg sette faktura som betalt?

Det kan skje tilfeller hvor man behøver å endre betalingsstatus på en deltager. Særlig om det er sendt ut faktura fra Pindena, og man ønsker å oppdatere Pindena når fakturaen er betalt i regnskapssystemet.

Om det gjelder manuell betaling, eller om det har vært utenom aktiviteten og lignende:

1. Gå inn i deltagerlisten og klikk på den aktuelle deltageren.
  2. I det fargede feltet midt på siden klikker du "Aktiver", før du går i nedtrekksmenyen og velger f.eks. Betalt:

Om det er en faktura som man ønsker sette som "Betalt":

1. Gå inn i deltagerlistne og klikk på den aktuelle deltageren.
  2. Scroll ned til det gule feltet, og klikk på "Vis betalinger".
  3. Trykk der på "Registrer betalt".