Hvordan endre betalingsstatus på en deltager?

Det kan skje tilfeller hvor man behøver å endre betalingsstatus på en deltager, uten at man har en faktura.
Som for eksempel hvis det har vært problemer med betalingen via PayPal eller Stripe, noen har betalt rett til et kontonummer eller kontant. Man er sikker på at man har mottatt pengene.

Dette henter ikke Pindena opp siden det er andre system, så man må dermed legge det inn selv.

LES HER om det er behov for å kreditere deltageren.

Nytt fra 5.5.0

• Gå inn i deltagerlisten og klikk på den aktuelle deltageren.
  • I det fargede feltet midt på siden klikker du "Aktiver", før du går i nedtrekksmenyen og velger f.eks. betalt:
  • Lagre

FØR versjon 5.5.0

• Gå på den deltageren det gjelder. Trykk på "Endre" knappen.
  • Scroll ned til "Økonomi" og trykk på det.
  • Scroll ned på siden igjen, helt nederst står det "Betalingsstatus".
  • Velg her "Betalt".