Hvordan legge til en fil?

Det er mulig å legge til PDF-filer, Excel, Word osv. som vises på siden.
Det er mulig å laste opp et bilde, som man da linker filen til.

1. Gå inn på den aktuelle aktiviteten, og tekstfeltet du ønsker å ha filen.
  2. Filen kan enten lastes opp til et bilde eller en tekst som link.
    1. For å legge det til i et bilde: Last opp bilde på vanlig måte via MoxieManager, og plasser det på ønsket sted i teksten. Trykk på bildet, og velg å "Insert link". Her velger du da filen.
    2. For å legge det til i en tekst: Marker teksten, og velg å "Insert link". Her velger du da filen.
  3. Lagre, og trykk på vis.
  4. Da kan du enten trykke på bildet, eller teksten.

NB! Pass på at størrelsen ikke er for stor ved opplasting av filer, og at den følger reglene ved opplastning -> ingen mellomrom eller rare tegn i filnavnet.

Les  her for hva alt i Beskrivelsesfeltet betyr.