Hvordan søke på stikkord i deltagerrapport?

Under Rapporter > Deltagere, så er det mulig å søke opp deltagere basert på stikkord.

Hvis de aktuelle aktivitetene har et stikkord som passer, feks en påmelding til Kongress,kan ha Kongress som stikkord.

Da kan man i rapporten søke på Kongress, også kan man se hvem som har deltatt på Kongress ila en periode.

Gjør følgende for å legge til stikkord:

1. Gå på den aktuelle aktiviteten
  2. På Oppsett > Grunnleggende
  3. Scroll nederst, der er det et felt for Stikkord. NB, dette er ikke synlig for de som melder seg på.

4. Skriv inn ønsket stikkord, og trykk på Enter knappen på tastaturet. Det er først lagt inn når den vises i dette feltet med blå bakgrunn.
  5. Husk å lagre siden

Hvordan se på stikkord?

• I venstremenyen, gå inn på Deltagere under Rapporter
  • På høyresiden, er det et felt for stikkord.
  • Dette er en nedtrekksmeny, altså at man trykker på feltet for å se de som er aktuelle å velge mellom.

• Deltagere som da matcher søket ditt, enten det kun er stikkord, datoer, aktivitetsnavn osv, vil vises i tabell nedenfor.

Tips til hva man kan bruke stikkord til:

• Medlemsmøter
  • Kurs
  • Frokostmøte
  • Webinar
  • Fakturerbart
  • Kongress

Å ta i bruk stikkord er en gylden mulighet for å vise frem til ledelsen eller andre, at dere jobber med nyttige påmeldinger, at det er deltagere på tvers av ulike datoer og lignende.