Hvordan søke på stikkord i deltagerrapport?

Under Rapport > Deltager, så er det mulig å søke opp deltagere basert på stikkord.
Hvis de aktuelle aktivitetene har et stikkord som passer, feks et kurs i Excel har Excel som stikkord. Da kan man i rapporten søke på Excel, også kan man se hvem som har deltatt på kurs om Excel.

Gjør følgende for å legge til stikkord:

1. Gå på den/de aktuelle aktivitetene
  2. På Oppsett > Grunnleggende
  3. Scroll nederst, der er det et felt for Stikkord
  4. Skriv inn ønsket stikkord, og trykk på Enter knappen på tastaturet. Det er først lagt inn når den vises i dette feltet med blå bakgrunn.
  5. Husk å trykk på Lagre knappen

Les her for hvordan man kan bruke stikkord som krav til påmelding.