Deltagerrapport

Via Deltagerrapport, så er det mulig å søke på navn på deltagere, og se hvilke aktiviteter de har meldt seg på. Her kan man velge ulike ting å søke på, f.eks dato fra og til. Ved å trykke SØK så blir resultatene vist i oversikten nedenfor.

Det er her mulig å sortere søket på:

• Søk. Søke på navnet på deltager, navn til aktivitet osv.
  • Registrert tidspunkt
  • Fra og Til
  • Betalingsstatus
  • Aktivitet
  • Starttidspunkt
  • Stikkord

Overskriften viser følgende:

1. ID. ID nummeret på deltageren.
  2. Aktivitet. Navn på aktiviteten.
  3. Navn. Navn på deltageren. Fornavn og etternavn.
  4. Firma. Firmanavn
  5. E-post. Epostadressen til deltageren.
  6. Telefon. Telefonnummer til deltageren.
  7. Dato. Dato når de meldte seg på. (sist oppdatert)
  8. Status. Hvilken status deltageren har.
  9. Betalingsstatus. Om fakturaen er "fakturert".
  10. Starttidspunkt. Dato og klokkeslett aktiviteten starter.

Les her for hvordan du kan benytte deg av "Stikkord" for å søke i rapporten.