Hvordan sette opp faktura

Fakturabetaling er kun tilgjengelig for Premium og Enterprise lisenser. Under tannhjulet øverst i høyre hjørne, trykk på Min Konto, og fyll inn følgende punkter:

1. Org.nummer
  2. Adresse
  3. Telefon
  4. Epost
  5. Kontonummer

Følgende kan defineres om man ønsker:
  6. IBAN
  7. SWIFT
  8. Webadresse
  9. Fax
  10. Leveringsbetingelser

Legg gjerne inn egen logo.

Om det er ønskelig med KIDnummer, ta kontakt.
Ta også kontakt om det er ønskelig å ha Nets OCR-integrasjon.
Merk: faktura er på norsk!

For å benytte faktura til en aktivitet, husk følgende:

• Å huke av for "Faktura" på den aktuelle aktiviteten: Oppsett > Avansert.
  • Ha et hovedprodukt (kan være satt til 0 kr) (NB. trengs ikke fra versjon 5 og høyere).
  • Ha minst ett produkt med pris større enn kr 0,- (hovedprodukt eller produktfelt i skjemaet).

NB! Dere kan også integrerer EHF-ordre, og ha muligheten for å lage fakturaene i eget regnskapssystem.