Hvordan sette opp faktura

Fakturabetaling er kun tilgjengelig for Premium og Enterprise lisenser. Under tannhjulet øverst i høyre hjørne, trykk på Min Konto, og fyll inn følgende punkter:

1. Org.nummer
  2. Adresse
  3. Telefon
  4. Epost
  5. Kontonummer

Følgende kan defineres om man ønsker:

6. IBAN
  7. SWIFT
  8. Webadresse
  9. Fax
  10. Leveringsbetingelser (kan bli erstattet om man skriver inn "kommentar på faktura på aktiviteten"
  11. Betalingsbetingelser

Legg gjerne inn egen logo.

For å benytte faktura til en aktivitet, husk følgende:

• Å huke av for "Faktura" på den aktuelle aktiviteten: Oppsett > Avansert.
  • Ha minst ett produkt med pris større enn kr 0,- (hovedprodukt eller produktfelt i skjemaet).

NB! Dere kan også integrerer EHF-ordre, og ha muligheten for å lage fakturaene i eget regnskapssystem.

NB! Denne siden definerer også hva som vil stå på kvitteringen ved kortbetaling.