Hvordan sette opp faktura

Fakturabetaling er kun tilgjengelig for Premium og Enterprise lisenser. Under tannhjulet øverst i høyre hjørne, trykk på Min Konto, og fyll inn følgende punkter:

1. Org.nummer
  2. Adresse
  3. Telefon
  4. Epost
  5. Kontonummer

Følgende kan defineres om man ønsker:
  6. IBAN
  7. SWIFT
  8. Webadresse
  9. Fax
  10. Leveringsbetingelser (kan bli erstattet om man skriver inn "kommentar på faktura på aktiviteten"
  11. Betalingsbetingelser

Legg gjerne inn egen logo.

Om det er ønskelig med KIDnummer, ta kontakt.
Ta også kontakt om det er ønskelig å ha Nets OCR-integrasjon.
Merk: faktura er på norsk!

For å benytte faktura til en aktivitet, husk følgende:

• Å huke av for "Faktura" på den aktuelle aktiviteten: Oppsett > Avansert.
  • Ha et hovedprodukt (kan være satt til 0 kr) (NB. trengs ikke fra versjon 5 og høyere).
  • Ha minst ett produkt med pris større enn kr 0,- (hovedprodukt eller produktfelt i skjemaet).

NB! Dere kan også integrerer EHF-ordre, og ha muligheten for å lage fakturaene i eget regnskapssystem.

NB! Denne siden definerer også hva som vil stå på kvitteringen ved kortbetaling.