Sikker kortbetaling

Når din installasjon har https, og skal ta i mot betaling via en betalingsleverandør, så er dette en sikker betalingsmåte og en trygg overføring. Les egen artikkel om hvilke leverandører dere har å velge mellom. 
Stripe, som er beskrevet under, er kun et eksempel.

  • Stripe er et eksempel på en betalingsleverandør. De er et stort internasjonalt firma, som lever av å ha trygg og sikker betaling over Internett. 
  • I en aktivitet med betaling, så vil deltageren ikke bli sendt ut av påmeldingsskjema, men holder seg på samme side. De trenger dermed ikke noe innloggingsinformasjon for å gjennomføre betalingen. 
  • Deltageren fyller ut sitt kortnummer, utløpsdato og kontrollsiffer (CCV). 
  • Deltageren mottar en kvittering på sitt kjøp via Pindena Påmeldingssystem på e-post. Kvitteringen vil være knyttet til den deltageren, slik at du som arrangør kan finne den frem igjen og sende til deltageren.  
  • Du som arrangør, vil se at denne deltageren har status "Betalt" inne i påmeldingssystemet. Arrangøren kan også søke opp betalingen i Stripe, og vil nok en gang kunne se at betalingen er gjennomført. 

Om ønskelig, les mer informasjon på denne nettsiden til Stripe om deres sikkerhet.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss