Sikker kortbetaling

Når din installasjon har https, og skal ta i mot betaling via en betalingsleverandør, så er dette en sikker betalingsmåte og en trygg overføring. Les mer her om hvilke leverandører dere har å velge mellom.
Stripe, som er beskrevet under, er kun et eksempel.

Les også gjerne mer om https i egen artikkel her.

• Stripe er et eksempel på en betalingsleverandør. De er et stort internasjonalt firma, som lever av å ha trygg og sikker betaling over Internett. Les mer generelt om Stripe her.
  • I en aktivitet med betaling, så vil deltageren ikke bli sendt ut av påmeldingsskjema, men holder seg på samme side. De trenger dermed ikke noe innloggingsinformasjon for å gjennomføre betalingen.
  • Deltageren fyller ut sitt kortnummer, utløpsdato og kontrollsiffer (CCV).
  • Deltageren mottar en kvittering på sitt kjøp via Pindena Påmeldingssystem på e-post. Kvitteringen vil være knyttet til den deltageren, slik at du som arrangør kan finne den frem igjen og sende til deltageren.
  • Du som arrangør, vil se at denne deltageren har status "Betalt" inne i påmeldingssystemet. Arrangøren kan også søke opp betalingen i Stripe, og vil nok en gang kunne se at betalingen er gjennomført.

Om ønskelig, les mer informasjon på denne nettsiden til Stripe om deres sikkerhet.

Ved betaling via PayPal.

• Hvis dere velger at deltagerne skal betale med PayPal, så trenger de å opprette bruker og konto.