Sikker kortbetaling

Når din installasjon har https, og skal ta i mot betaling via Stripe, så er dette en sikker betalingsmåte og en trygg overføring.

Les mer om https i egen artikkel. Les mer generelt om Stripe i kategorien: Stripe.

• Stripe er et stort internasjonalt firma, som lever av å ha trygg og sikker betaling over Internett.
  • I en aktivitet med betaling, så vil deltageren ikke bli sendt ut av påmeldingsskjema, men holder seg på samme side. De trenger dermed ikke behøve noe innloggingsinformasjon til en betalingsside.
  • Ved betaling så må deltageren fylle ut sitt kortnummer, utløpsdato og kontrollsiffer (CCV).
  • Deltageren mottar en kvittering på sitt kjøp via Pindena Påmeldingssystem, som de mottar på e-post. Kvitteringen vil også være knyttet til den deltageren, så du som arrangør, kan finne den frem igjen og sende til deltageren.
  • Du som arrangør, vil se at denne deltageren har status "Betalt" inne i påmeldingssystemet. Arrangøren kan også søke opp betalingen i Stripe, og vil nok en gang kunne se at betalingen er gjennomført.

Om ønskelig, les på  denne nettsiden hos Stripe for mer informasjon om deres sikkerhet.

Ved betaling via PayPal.

• Hvis dere velger at deltagerne skal betale med PayPal, så trenger de å opprette bruker og konto.