Vipps betalingsløsning

Til deg som vil bli Vipps kunde

For å benytte Vipps må dere opprette en bedriftsavtale hos Vipps og bestille Vipps på nett.

Er dere allerede kunder hos Vipps, må dere fortsatt søke om et nytt brukersted med Pindena som partner. Vi kan ikke benytte et Vipps-nummer dere allerede har. Mer om Vipps på nett på Vipps nettside.
OBS - Dere må vise til salgsbetingelser på deres side i Pindena.

Bestill bedriftsavtale hos Vipps

1. Les gjennom krav til deg som kunde før du bestiller.
  2. Logg inn med BankID på portal.vipps.no.
  3. Opprett ny bedriftsavtale.
  4. Bestill "Vipps på nett" og velg Pindena som partner.
  5. Legg inn utfyllende informasjon pga forhåndssalg på nett.
    Hva er utfyllende informasjon?
  6. Vipps behandler søknaden (og vil be om utfyllende informasjon dersom det ikke er levert).
    Sjekk søppelpost - slik at du ikke går glipp av viktig e-post.
  7. Du kan sjekke status for søknad i Vipps portal.
    De har ikke kapasitet til å svare på e-post om status.
  8. Vipps sender en e-post til brukersted og partner når søknaden er godkjent.
    Hvis søknaden ikke blir godkjent vil kun brukersted få beskjed.

Når vi mottar Merchant Serial Number fra Vipps, legger vi den inn i deres installasjon.
Vi gir dere beskjed når dere kan starte å bruke Vipps.

Forhåndssalg av billetter på nett

Salg gjennom nettsiden deres i Pindena defineres som forhåndssalg. Vi anbefaler derfor at dere oppgir utfyllende informasjon når dere bestiller bedriftsavtale.
Tar det mer enn 14 dager, vil søknadsprosessen bli avsluttet og dere må søke på nytt.

Har du spørsmål om søknadsprosessen eller salgsvilkår, send en e-post til support@pindena.no.