Betaling med Vipps

Betaling med Vipps aktiveres under Oppsett > Avansert.

OBS. Dere må være kunder hos Vipps.
OBS - før du lanserer en aktivitet med Vipps betaling, husk å teste dette først.
Det gjør du ved å opprette et produkt på feks 100 kr. Legg dette produktet inn i en aktivitet du har opprettet for test. Under Oppsett > Avansert, velg Vipps som betaling. Test nå ved å melde deg på som en deltager. Her kan du velge å enten betale og melde deg på.
Les her om hvordan du krediterer. Dette er viktig å gjøre for din test, så det ikke blir liggende i økonomirapportene.

Påmelding og betaling med Vipps

I påmeldingsskjema klikker deltageren "Meld på" og får beskjed om å bekrefte påmeldingen ved å betale innen 15 minutter. Deretter må deltageren:

• Velge "Betal med Vipps".
  • Taste inn telefonnummer og åpne Vipps på mobilen
  • Betale beløpet i Vipps
  • Få bekreftelse for påmelding på nettsiden

Se også Vipps sine nettsider om betalingflyt på nett. I Pindena er "varen" påmeldingsbekreftelsen som kunden mottar på e-post ved fullført registrering og betaling.

Tilgjengelig fra Pindena versjon 6.0. Lisens: Pro, Premium, Enterprise.