Hvordan setter jeg opp betalingsløsningen for påmeldingssystemet?

Påmeldingssystemet kan håndtere kjøp og salg av produkter, men dere må ha avtale med en betalingsleverandør. Det er altså ikke vi som håndterer selve betalingene, men vi holder oversikt over betalinger og hvilke produkter som er kjøpt osv. Vipps og kortbetaling er tilgjengelig fra Pro, mens faktura er tilgjengelig fra Premium.

Vipps

For å bruke Vipps må dere søke om å bli kunder og få et godkjent brukersted. Finn ut hvordan du blir Vipps-kunde her. Det koster ingenting å registrere seg hos Vipps, men de tar provisjon av betalingene. Les mer på vipps.no

Kortbetaling

Stripe:
Stripe er vår standard betalingsmetode for kortbetalinger. For å bruke Stripe må du registrere en konto og sende API-nøkler til oss, slik at vi kan legge det inn i påmeldingssystemet. Det koster ingenting å registrere seg hos Stripe, men de tar provisjon av betalingene. Les mer på stripe.com

Andre kortleverandører som kan benyttes er:
Netaxept (Nets) og Swedbank (tidligere PayEx).

NB! Om dere velger å benytte dere av en leverandør for betaling, så er ikke dette Pindena sin underleverandør. Avtale med leverandør for betaling står dere for.

Faktura 

- Vanlig, EHF-ordre eller OCR integrasjon

Dersom faktura er aktivert, så vil det lages en faktura i Pindena som sendes deltager sammen med påmeldingsbekreftelsen. Betalingen skjer til deres bankkonto.

For å bruke fakturabetaling må løsningen konfigureres av oss. I tillegg må følgende defineres for Mitt firma:  Org.nummer, adresse, telefon, epost og kontonummer. IBAN, SWIFT, webadresse, fax og leveringsbetingelser kan også defineres om man vil ha det med.

KID-nummer og OCR-integrasjon må konfigureres av oss. Ta kontakt.

Ønsker dere en integrasjon mellom Pindena og deres regnskapssystem, så må dere be om et tilbud fra en utviklingsleverandør som kan hjelpe dere med dette. Pindena har egne FAQ-er for utviklere for denne prosessen.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss