Hvordan sende kursbevis?

Send kursbevis til enkeltdeltagere

• Gå til deltagerlisten, og klikk på den aktuelle deltageren.
  • Velg fanen Kommunikasjon på toppen av deltagerbilde, klikk på knappen Send kursbevis.

Send kursbevis til flere

• Gå til deltagerlisten, og filtrer ut de deltagerne du skal sende til. F.eks de med status "Bestått":

• Huk av for deltagerne i listen, og velg "Send" og "E-post". Huk av for "Inkluder kursbevis" under innstillinger: