Hvordan sende kursbevis?

For å sende ut kursbevis til enkeltdeltagere, så gjøres følgende:

• Gå til deltagerlisten, og klikk på den aktuelle deltageren.
  • Velg fanen "Kommunikasjon" på toppen av deltagerbildet, og deretter klikk på knappen "Send kursbevis":

Send til flere:

• Gå til deltagerlisten, og filtrer ut de deltagerne du skal sende til. F.eks de med status "Bestått":

• Huk av for deltagerne i listen, og velg "Send" og "E-post". Huk av for "Inkluder kursbevis" under innstillinger: